« Back to Message Boards Home

Ako sa mi učí na SŠ

Threads
There are no threads in this category.
Thread Flag Started By Posts Views Last Post
There are no threads in this category.
Showing 0 results.

Page Comments

musim uznat.. ze ste vytvorili peknú, systematickú a obsažnú stránku.. Ešte tak zverejniť časovo.tematické plány podľa novej metodológie a máte o návštevnosť postarané :-) :-)
Posted on 10/16/11 12:09 AM.
Otče, vďaka za reakciu.Niektoré zverejníme, o ktoré sa podelili sami učitelia NV. Aby sa však plány ľudia naučili robiť sami, určite sem nezavesíme všetky, lebo z praxe ich mnohí čisto okopírujú a potom v nich chýba to "ich" (tých 30% profilácie školy, ktoré na NV garantuje sám učiteľ).
Posted on 10/16/11 1:43 PM in reply to Štefan Hrbček.
no.. mozno vy to tam na úrade beriete dosť idealisticky.. ale v praxi funguje všetko ináč. Učitelia riešia iné veci, ako piplať sa s papierami.. a poteší ich každá pomoc. Ja sa snažím tvoriť aj vlastné materiály, máme interaktívne tabule v každej triede.. tak sa ich snažím využívať.. Po čase dám na net moje výtvory. nech si zase poslúžia iní, ktorí nevedia robit s grafikou.
Posted on 10/17/11 1:32 AM.
Určite je v tom veľký kus pravdy, ale je fakt, že v poslednej dobe veľmi komunikujeme aj s ľuďmi z praxe a tí samotní ma upozornili: bacha, nedávaj celé návody... Veď sú to ľudia z praxe a s VŠ vzdelaním... a nemôžeme byť iní, než matikári, lebo nás stále budú brať ako z inej planéty...
Posted on 10/17/11 10:55 AM in reply to Štefan Hrbček.